Home Wie zijn we
Wie zijn we?

Stichting Kruispunt in Arnhem is een kleine oecumenische organisatie voor de zwaksten in de samenleving, mensen die geen dak boven hun hoofd hebben, volstrekt eenzaam zijn of niet in staat zijn hun leven in te richten. Ze worden wel dak- en thuislozen genoemd.
"Kruispunt" is een plek aan Spoorwegstraat 13 in Arnhem waar deze mensen dagelijks binnen kunnen komen. Ze vinden er rust, warmte en aandacht.

Elke dag is er een gastvrouw of gastheer en één of twee vrijwilligers om alles in goede banen te leiden.
Ook is er een pastor die zich meer met de bezoekers bezig houdt: een praatje, gesprek of een luisterend oor.
's Avonds kunnen de bezoekers ook een warme maaltijd krijgen. Die wordt klaargemaakt door een kookgroep. Dat zijn mensen van verschillende kerkelijke en maatschappelijke organisaties en serviceclubs.
En Martha zorgt dat alles weer schoon wordt.

Op de achtergrond is er het stichtingsbestuur dat ook bestaat uit vrijwilligers.
Regelmatig hebben we contact met de gemeente Arnhem, de Raad van Kerken en verschillende kerken in de regio.

Op zondag zijn we echter gesloten.
Ook bieden we geen slaapplaats aan. Daar zijn andere mogelijkheden voor.

NB.: regelmatig zijn nieuwe vrijwilligers en bestuursleden nodig. Heb je daar belangstelling voor, aarzel dan niet om eens vrijblijvend langs te komen!