kruispunt-logo-wit.png
HUISKAMER VOOR THUIS- EN DAKLOZEN IN ARNHEM

Mevrouw Rap schonk vorige week een grote pompoen aan Kruispunt. De pompoen woog 15 kilo. Binnenkort wordt de pompoen verwerkt in een soep of een ander lekker gerecht. Dit wordt dan uitgedeeld aan de bezoekers van Kruispunt.

25 augustus 2023

 

 

In Kruispunt wordt bijna iedere avond gekookt door een kookgroep. Een kookgroep bestaat uit mensen die namens een kerk, een vereniging, een bedrijf of bijvoorbeeld een service club koken in Kruispunt. Er zijn tientallen kookgroepen actief. Jaarlijks wordt er een avond voor hen georganiseerd in Kruispunt. Vorig jaar werd verteld wat Kruispunt is en wat er in Kruispunt allemaal gebeurt. Dit jaar was het doel om ‘de mens’ achter de kookgroep beter te leren kennen. Wie zijn de kokers die zo trouw in Kruispunt koken? Door middel van een spel met open vragen werd gezocht naar antwoord op de vraag. Het was mooi om te zien hoe er inspirerende gesprekken ontstonden tussen de deelnemers. Er werd aandachtig naar elkaar geluisterd en veel gelachen. Het was een geslaagde avond. Gastvrouw Mieke wil via dit bericht iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, openheid en enthousiasme. Hopelijk tot volgend jaar!

12 juli 2023

Het jaarverslag 2022 van Stichting Kruispunt is vanaf nu te lezen via deze website. Het verslag is niet alleen een opsomming van belangrijke feiten, maar geeft ook een inkijkje in wat er in Kruispunt gebeurt. In dit verslag kunt u onder andere een verslag over de reis naar Taizé lezen. Klik hier om het jaarverslag te lezen en/of te downloaden.

6 juli 2023

fjskV8v9STmNYO8lfnvgZA_thumb_2192
kruispunt-icon-dbl_rgb-1.png

Spoorwegstraat 13   6828 AM Arnhem   026 4433072