kruispunt-logo-wit.png
HUISKAMER VOOR THUIS- EN DAKLOZEN IN ARNHEM

Dakloze mensen dragen net als jij en ik graag een fris stel kleding 😀. Helaas kunnen wij in onze kleine opvang voor dak-en-thuislozen geen grote hoeveelheden kleding wassen. Zonde als onze dakloze bezoekers hun favoriete shirt of slaapzak in de kliko moeten doen wanneer die vies geworden is van de straat… Geef deze Kerst daarom een wasje cadeau aan een dakloze!

Wij kopen met deze crowdfunding wasmunten in bij de wasserette in de buurt. Deze wasmunten geven wij aan onze dakloze bezoekers wanneer zij nodig hun kleding en dekens moeten wassen.

Een wasje kost 8,- Euro (inclusief drogen en wascapsule)
– U kunt één of meerdere wasjes cadeau doen.

Klik hier om een wasje cadeau te doen.

Namens de bezoekers van Stichting Kruispunt heel veel dank voor deze frisse Kerstdagen!

29 november 2022

Kruispunt is op zoek naar enthousiaste en betrouwbare nieuwe vrijwilligers die op wekelijkse basis een of tweemaal willen ondersteunen in onze keuken. Op dit moment zoeken we een vrijwilliger voor woensdagochtend. Vind je het leuk om koffie in te schenken voor onze bezoekers, eten op te scheppen, te helpen bij de afwas en om een praatje te maken met onze bezoekers? Mail ons dan op info@stichtingkruispunt.nl. of bel naar: 026 – 443 30 72. We maken graag kennis met je. Ervaring is niet nodig.

Klik hier om meer te lezen over het vrijwilligerswerk bij Kruispunt. Klik daarna op het kopje ‘vrijwilligers (gezocht!)’.

29 november 2022

Kruispunt heeft sinds een paar maanden een voortuin. Inmiddels beginnen de planten al flink te groeien. De tuin wordt samen met bezoekers van Kruispunt onderhouden en draagt bij aan de vergroening van de Spoorwegstraat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 juni 2022

Regelmatig wordt er kleding en schoenen naar Kruispunt gebracht. De ruimte om kleding en schoenen op te bergen is echter beperkt. We willen dan ook vriendelijk vragen of u ons eerst wilt bellen of mailen voordat u kleding of schoenen naar Kruispunt brengt.

21 juni 2022

fjskV8v9STmNYO8lfnvgZA_thumb_2192
kruispunt-icon-dbl_rgb-1.png

Spoorwegstraat 13   6828 AM Arnhem   026 4433072